Rookie

App loads but no picture or sound

So I noticed today that my TWC App on my iPad (with all the updated software) isn't streaming sound or video. The app appears to work correctly and I can scroll TV Guide and live TV menu but the channels never load audio/video.  Anyone else having this issue? 

9 REPLIES
Participant

Re: App loads but no picture or sound

Yes.  Not working on Roku either.

Everyone's Tags (1)
Rookie

Re: App loads but no picture or sound

Exactly. Nor can I access my account info or troubleshoot on line.

 

Newcomer

Re: App loads but no picture or sound

Yes.. cannot load on I[ad or Computer. Getting the unable to process your requset. message!

 

Rookie

Re: App loads but no picture or sound

Same with me! Running 8.2 and downloaded a new TWC app......

Newcomer

Re: App loads but no picture or sound

I've been having this same problem for at least a few hours.

Newcomer

Re: App loads but no picture or sound

I am having the same issue.  No help when I called.

Lead Moderator

Re: App loads but no picture or sound

Good morning All

 

We had an issue with the service yesterday. Are you still experiencing issues?

If you are still having trouble we would be happy to look into this for you.

We can be contacted at TWC_ForumsHelp  Please do include your account number

and your username for verification.

 

Regards,
Julia R.
^TWC-Social Media Customer Care
Lead Moderator-Community Forums

 

 

Rookie

Re: App loads but no picture or sound

Now working...... Thanks!

Rookie

Re: App loads but no picture or sound

Seems to be working now.  If only I could go back in time and watch the Bruins last night with the App.